Home

Perdormire
Култура

МАКЕДОНИЈА, ТАМАРА И ДВАЈЦАТА НАШИ СТРУМИЧАНИ АЛЕКСАНДРА И ВАСИЛ ВО ГОЛЕМОТО ФИНАЛЕ-НЕКОИ СВЕТСКИ МЕДИУМИ ПРОГНОЗИРААТ ПОБЕДА НА „PROUD“

Home

По долги години, МАКЕДОНИЈА повторно во големото финале на Евровизија! Македонија, Тамара и двајцата наши струмичани Александра Јанева и Васил Гарванлиев со песната „PROUD“ , повеќе светски медиуми ги прогнозираат за победници или меѓу првите три најдобри песни на овогодинешната Евровизија. Браво МАКЕДОНИЈА, браво струмичани, горди сме на вас!