Home

Perdormire
Култура

Летна романтика со Нокаут во Струмица – СОФ 2018

Home

Момците од Нокаут ќе ги донесат најромантичните звуци на препознатливата сцена во градскиот парк на годинашното седмо издание на Струмица ОПЕН фестивал. Бендот ќе настапи како дел од културно-уметничката програма со целовечерен концерт на 14 август од 22:00 часот на Езерцето.

Интимна и хитовска вечер со певливите безвременски рефрени „Лебедот бел“, „Илијада причина за крај“, „Фатална опсесија“, „Временска машина“, „Би се викал те сакам“ и многу други.

Нокаут е еден од најуспешните македонски бендови кои постојат 2 децении и ги имаат најпосетуваните концерти на домашната музичка сцена.