Perdormire
Култура

КОНЦЕРТ ЗА НАШАТА НИНА: Хуманитарен новогодишен балетски концерт на Реверанс

Home

Сите заедно да го проследиме новогодишниот концерт на „Реверанс“ во уште едно божиќно хуманитарно светло, овој пат за Нина, за едно волшебно девојче кое му се радува на детскиот живот. Нашите мали и големи играчи ќе го покажат најдоброто од себе, преку своите кореографии ќе ви раскажат по една приказна која ќе ви ги стопли срцата, а нашата специјална гостинка со својот саксофон ќе ја разигра вашата душа.

Ознаки