strumica denes logo

КАТЕГОРИЈА В: СТРУМИЧКИТЕ ВИКИНЗИ И „ЧОВЕК СО ДВЕ ЛИЦА“ ЈА ОСВОИЈА ТРЕТАТА НАГРАДА!

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

март 11, 2019

Категории:

Култура

Категорија В Групна маска со 20 до 30 лица

3-та награда, маска со ред.бр. 22 “Човек со две лица„ Струмички Викинзи, во висина од 300 евра во денарска противвредност’ (57 бода);