KАТЕГОРИЈА Г: ООУ „МАРШАЛ ТИТО“-СТРУМИЦА И НИВНАТА МАСКА „НА БИШКА ЏНГРЛАК“ ЈА ОСВОИЈА ТРЕТАТА НАГРАДА!

март 11, 2019

Категорија Г: Групна маска од 10 до 20 лица

3-та награда , маска под ред.бр.8 “На бишка џнгрлак„ ООУ „Маршал Тито“ Струмица, во висина од 200 евра во денарска противвредност; (59 бода);

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: