КАТЕГОРИЈА А: ВТОРАТА НАГРАДА ЈА ОСВОИЈА „ВЕСЕЛИТЕ МАРИОНЕТИ“ НА СОУ „НИКОЛА КАРЕВ“-СТРУМИЦА!

март 11, 2019

За категорија А: групна маска со 50 и повеќе лица

2-ра награда, маска со реден број 9 „Весели марионети“,СОУ Никола Карев, во висина од 850 евра во денарска противвредност; (60 бода)

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: