Home

Perdormire
Култура Струмица

ИМА САМО 14 ГОДИНИ: Струмичанецот Зоран Христов создава маестрални дела, неговото име допрва ќе го слушаме!

Home

На своите 14 години, струмичанецот Зоран Христов создава маестрални дела од кои многумина се воодушевени.

Христов со цртање се занимава од 2015 година и за портал Струмица Денес изјави дека цртањето за него претставува секојдневние.

Покрај својот талент, Зоки е прекрасно и културно момче кое било кога и да го сретнете, постојано е насмеан!

За неговото име сме убедени дека допрва ќе слушаме.

Во продолжение погледнете некои од неговите дела: