strumica denes logo

Халк Банк со известување до клиентите за времена релокација на филијала во Струмица

Автор:

Датум:

мај 19, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 19, 2018

Категории:

Култура

Халк Банк ги известува своите клиeнти дека е во процес на реновирање на просториите од  филијалата  во Струмица.

Поради тоа, во даден период нивната  услуга ќе Ви биде достапна во непосредна близина, на улица Ленинова бр.75 (поранешен простор на Можности).