ГОЛЕМИОТ РОДОЉУБ СИМОН ТРПЧЕСКИ, ОВАА ЛЕТО ВО ОПШТИНА БОСИЛОВО!

мај 17, 2023

Ристо Манчев, градоначалник на општина Босилово:

МАКЕДОНИСИМО и големиот родољуб, Симон Трпчески, оваа лето во општина Босилово.

На задоволство на сите граѓани од општина Босилово и поширокиот струмички регион, оваа лето ќе имаме можност во живо да ги слушнеме прекрасните изведби на светски познатиот музички виртуоз Симон Трпчески.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: