strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) СЕУШТЕ СЕ ДВОУМИТЕ КАКО ДА БИДЕ ДЕКОРИРАН И УКРАСЕН РОДЕНДЕНОТ НА ВАШИТЕ НАЈМИЛИ? ФЛАМИНГО ДЕКОР МН Е ВИСТИНСКИОТ ИЗБОР!

Автор:

Датум:

јуни 12, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 12, 2018

Категории:

Култура

Доколку се двоумите како роденденот на вашето дете и вашите најмили да биде декориран и украсен тогаш ФЛАМИНГО ДЕКОР МН е вистинското место каде треба да се упатите. Со работа околу 3 месеци ФЛАМИНГО ДЕКОР МН се искачи меѓу најдобрите во Струмица, па затоа тоа можеби е и причината важите желби да ги препуштите во нивни раце. ФЛАМИНГО ДЕКОР МН се наоѓаат на улицата „Боро  Џони“ бр.18 веднаш наспроти киното до гостилница „Гурман“.