strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ПРАШУВАТЕ КАДЕ СЕ НАОЃААТ НАЈДОБРИТЕ ТРЕНЕРКИ ВО СТРУМИЦА? „ПРЕМИУМ ЕМ“ Е НАШИОТ ОДГОВОР!

Автор:

Датум:

февруари 14, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

февруари 14, 2019

Категории:

Култура

Ако нас не прашате каде се наоѓаат најдобрите и најквалитетните тренерки во градот, тогаш нашиот одговор со сигурност би бил „ПРЕМИУМ ЕМ“ . „ПРЕМИУМ ЕМ“ се наоѓаат во градскиот трговски центар „Глобал“ веднаш на приземје. Тимот на Струмица Денес со големо задоволство ви ги претставува новите колекции на тренерки во „ПРЕМИУМ ЕМ“: