Perdormire
Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ОПШТИНСКИ КОМИТЕТ НА ВМРО- ДПМНЕ ВО ПОСЕТА НА ДНЕВЕН ЦЕНТАР ВО СТРУМИЦА!

Home

Денеска делегација на Општински Комитет го посети Дневниот центар за деца со посебни потреби на Меѓуопштински Центар за Социјални Работи. Претседателот Александар Донев, Претседателката на Унија на жени Тања Достинова Запорова заедно со членови и младите од УМС го споделија предновогодишното расположение со децата корисници на дневниот центар. Во рамките на посетата децата добија новогодишни пакетчиња. Општинскиот комитет годинава ја завршува со реализирани активности предвидени со програмата за работа.