(ФОТОГАЛЕРИЈА) ДОБРА УСЛУГА, КВАЛИТЕТЕН МЕБЕЛ И ПРИСТАПНИ ЦЕНИ: „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ ВЕЌЕ 10 ГОДИНИ УСПЕШНА РАБОТА!

февруари 13, 2019

10 години успешна работа! 10 години откако „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“ со квалитетен мебел и пристапни цени за секој, ги уредува домовите  на нивните клиенти. За љубезноста и добрата услуга во нивниот салон надалеку се зборува, затоа ова е уште една причина за да ги посетите. „КОНЕВИ АРТ МЕБЕЛ“  исто така за своите клиенти го изработува она што тие го сакаат, секако по претходна нарачка.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 077 749 905

ФЕЈСБУК СТРАНИЦА: https://www.facebook.com/SalonZaMebell/

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: