Perdormire
Култура

(ФОТО+ВИДЕО) НЕОБИЧНО ЗАПРОСУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА!


Некои момчиња ги запросуваат своите девојки на плажа, во ресторан или слично. Но, еве нешто поразлично! Момче од Струмица кое обожава мотори ја запроси својата девојка на мотор. Во продолжение погледнете го видеото и фотографиите: