strumica denes logo

(ФОТО) УНИЈАТА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА СО БАРАЊЕ ДО ОПШТИНАТА: „КОГА ВЕЌЕ НЕ ГИ САНИРАТЕ ДУПКИТЕ НИЗ УЛИЦИТЕ, НАПОЛНЕТЕ ГИ СО ВОДА ЗА ДА СЕ РАЗЛАДУВААТ ЖИВОТНИТЕ ВО ОВИЕ ЖЕШКИ ДЕНОВИ“

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јуни 30, 2019

Категории:

Култура

УНИЈА НА МЛАДИ СИЛИ НА ВМРО-ДПМНЕ СТРУМИЦА:

БАРАЊЕ ДО ОПШТИНА СТРУМИЦА!

Кога веќе немате во план да ги санирате дупките насекаде низ улиците во Струмица, тогаш барем наполнете ги со вода за да се разладат животните во овие жешки летни денови. Ако ви е потребна помош за полнење, а ќе ви биде со оглед на тоа дека дупките низ улиците во градот се во голем број, Унијата на Млади Сили на ВМРО-ДПМНЕ Струмица ви стои на располагање.

Линк од оригиналната објава: Кликнете ОВДЕ.