strumica denes logo

(ФОТО) УЛИЦА ВО КУКЛИШ ОДСЕЧЕНА ОД ПРООДНИОТ ПАТ-ЖИТЕЛИТЕ СЕ ЖАЛАТ!

Автор:

Датум:

јули 27, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 27, 2018

Категории:

Култура

На 100 метри од селото Куклиш, одсечената улица од проодниот пат им прави големи проблеми после секој дожд. Тие велат дека неможат да ги користат ниту своите возила поради дупките, но и покрај многуте обиди и барања до надлежните нивната улица сеуште е непроодна.