Perdormire
Култура

„ЏОКАНОВ“ ГО ОРГАНИЗИРАШЕ НАЈМАСОВНИОТ ТРАДИЦИОНАЛЕН ПЕЛИВАНСКИ ТУРНИР ДОСЕГА ВО СТРУМИЧКО!

Home

Вчера во Сарај се одржа Велигденски традиционален пеливански турнир во организација на „Џоканов“. Како што изјавија присутните, ова дефинитивно е најмасовниот пеливански турнир организиран во струмичко. Турнирот беше збогатен со музика во живо.