ДРУЖЕЊЕ НА ПОИНАКОВ НАЧИН: Валентин и Трифун во Ќоше!

февруари 13, 2019

Дружење на поинаков начин, додека го пиете најубавото кафе и јадете од највкусните крофни во градот во Coffee to go ЌОШЕ ќе се спремат еден куп подароци рачно изработени честитки, цртање на шолји за кафе сликање во љубовни рамки, дегустирање на домашни вина и многу други изненадувања !!! Повелете на дружба заедно со: Iv Jovanova, Violeta Тrajkova и Renata Stojkova. Ќоше ве очекува на 13ти и 14ти заедно да си го прославиме Валентин и Трифун 😍😘❤️

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: