Home

Perdormire
Култура

DISCONNECTED ни најавуваат нова песна!!

Home

Електронското дџ-ско дуо “DISCONNECTED” од кое една половина е струмичанецот The Marshall излезе со тизер за нова песна за која што најавуваат издавање на 14ти Мај годинава, за што станува збор погледнете во видеото подолу!