strumica denes logo

ДЕЛАТА НА СТРУМИЧКИОТ УМЕТНИК БОРИС КАЛЕВ ЌЕ ГО КРАСАТ ПОЗНАТИОТ ХОТЕЛ SKY ВО ГЕВГЕЛИЈА!

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Автор:

Датум:

јуни 13, 2023

Категории:

Култура, Струмица

Маестралните дела на струмичкиот уметник Борис Калев од денес ќе го красат познатиот хотел Sky во Гевгелија. Браво! 👏