БИДЕТЕ ДЕЛ ОД ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА STREET SUMMER JAM FESTIVAL ВО СТРУМИЦА!

јуни 9, 2018

Бидете дел од првото издание на Street Summer Jam Festival организирано од One Way Dance Studio. Се забавуваме и шириме урбана култура, ве очекуваме во градскиот парк!

Агенда:
17:00 Графит
18:00 Kids Corner & Streetwear Shop
18:30 Kids Dance Battle
19:00 Junior Dance Battle
19:30 DJ Set на Киндерот
20:00 Настап на сите членови на One Way Dance Studio

Подржувачи на настанот:
Teddy Sound
Слаткарница Бисер
South Side Cocktail Bar
Дентина Струмица
Бербер и Бар Вторник

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ