Home

Perdormire
Култура

„АВАТАР“ РУШИ РЕКОРДИ: ЗА ТРИ МЕСЕЦИ Е ПОСЕТЕН ОД 35.000 ИЛЈАДИ ПОСЕТИТЕЛИ!

Home

Како што имавме напишано и претходно, Струмица по долго време доби еден поразличен и поголем ноќен клуб во кој струмичани секој викенд уживаат во програмата подготвена од тимот на „Аватар“. Сопственикот на „Аватар“ Никола Тунев (Шумац) не информираше дека за само три месеци клубот е посетен од над 35.000 илјади посетители. „Аватар“ руши рекорди, а тоа што досега помина, не е ништо за тоа што следува во иднина! Тимот на Струмица Денес со огромно задоволство ќе продолжи да ве известува за новостите во „Аватар“.