strumica denes logo

АЛЕКСАНДРА ЈАНЕВА ВО НОВИОТ СПОТ ВО ЕДЕН ОД НОВИТЕ МОДЕЛИ НА GUESS ОД ОПТИКА СФЕРА!

Автор:

Датум:

мај 10, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

мај 10, 2018

Категории:

Култура

Нашата Александра Јанева во спотот за новата песна  ќе ги носи еден од новите модели на GUESS од оптика Сфера. Овие денови исто така им пристигна и новата колекција за очила за сонце, па ги покануваат сите заинтересирани да ја погледнат колекцијата.