Home

Perdormire
Култура

АДИЛ ВЕЧЕРВА ВО СЕЛЕКТ: ПОГЛЕДНЕТЕ КОЈ ДОБИ 20 ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА НЕГОВИОТ НАСТАП!

Home

ДОБИТНИЦИ НА ГРАТИС ВЛЕЗНИЦИ ЗА НАСТАПОТ НА АДИЛ ВЕЧЕРВА ВО СЕЛЕКТ СЕ СЛЕДНИВЕ:

1. Јулија Николова
2. Горан Петров
3. Нена Азманова
4. Емилија Поп-Алексова
5. Gabriela Gjorgjieva
6. Влатко Петров
7. Катерина Николова
8. Славица Терзиева
9. Александра Трајкова
10. Софија Манчев
11. Стефан К’рмзов
12. Филип Азманов
13. Марија Петрова
14. Васка Митева
15. Марија Секулова
16. Катица Николова
17. Тања Арсовски
18. Елена Мицева
19. Софче Ефтимова
20. Даниел Христов

ДОБИТНИЦИТЕ СВОИТЕ ВЛЕЗНИЦИ МОЖЕ ДА ГИ ПОДИГНАТ НА ВЛЕЗОТ НА „СЕЛЕКТ“. СО СЕБЕ ЗАДОЛЖИТЕЛНО ДА НОСАТ ДОКУМЕНТ ЗА ЛИЧНА ИДЕНТИФИКАЦИЈА!