СРЕЧКО ГУНЧЕВ ЗАМИНУВА ВО ПЕНЗИЈА, ЧОВЕКОТ КОЈ СО НЕГОВИОТ ОБЈЕКТИВ ГО ОВЕКОВЕЧУВА СЕКОЈ МОМЕНТ ВО СТРУМИЦА!

февруари 22, 2023

Секој момент во Струмица е овековечен со неговиот објектив. Човекот кој со долги години преку фотографии ги промовира убавините на Струмица и е вистински амбасадор на градот, заминува во пензија. Синоќа Сречко Гунчев имаше своја изложба на фотографии насловена „Шарено со шарки“ на која присутните му посакаа среќни пензионерски денови.

Честитки и од тимот на Струмица Денес!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ