Home

Perdormire
Култура

ВЕЧЕРАШНАТА GREEN PARY ВО „АВАТАР“ ЗБОГАТЕНА СО ЗГОДНИ ТАНЧЕРКИ!

Home

Петочната #GreenParty, не би била комплетна доколку нема згодни, жешки танчарки 🙂

Затоа покрај 4-те диџеи, “домашните” #DjShortyP aka #Pancho, #DjNasty, #DjIrieScratch, гостинот од Србија, #DjPrema , промо-понудата од #Heineken 5+1, ви обезбедивме и танчерки од Србија, кои дополнително ќе ја “зачинат” забавата!

Е што повеќе 🅰️ватарци? 🙂

Ваше е да резервирате, дојдете и се забавувате. Другото препуштете ни го нам!

#RESERVATIONS 👇

📱Горан – 078/284-978

📱Кристина Тондева- 078/428-024

📱Боби Николов – 071/332-712

📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬

📱Славе Колевски – 071/287-777

📱Стефан – 078/366-755

📱Мартин Величковски – 072/528-746

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!💚