МАРИАН ХРИСТОВ НАЗНАЧЕН ЗА В.Д ПРЕТСЕДАТЕЛ НА ДЕМОКРАТСКИОТ СОЈУЗ ВО НОВО СЕЛО!

април 17, 2019

Во пресрет на претседателските и локалните избори во Ново Село кои ќе се одржат на 21 април и на 5 мај, претседателот на Демократскиот Сојуз Павле Трајанов, го назначи Мариан Христов за В.Д претседател во Ново Село. Од Демократскиот Сојуз  за Струмица Денес изјавија дека се подготвени за изборите и заедно со коалиционите партнери од СДСМ ќе работат како и секогаш во корист на граѓаните.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: