(ФОТО) МЕЃУ НАЈДОБРИТЕ И НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ: МЕБЕЛ 2007-ВАСИЛЕВО СО НАЈПРИСТАПНИ ЦЕНИ И ВИСОКИ УСЛУГИ!

септември 28, 2018

 

Мебел 2007-Василево врши изработка на секаков вид мебел по ваша желба, со дезен и бои по ваш избор. Временскиот период за изработка е брз, квалитетот загарантиран а доставата низ цела Македонија е бесплатна! Земање мерки на лице место. Можете да ги разгледате фотографиите прикачени подолу во објавата за да ги погледнете производите кои ги нудат и слободно да ги исконтактирате за цени, димензии и други дополнителни информации кои ве интересираат во инбокс или на бројот 071/723-935. 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: