strumica denes logo

(ФОТО) „ЛУКСУЗЕН“ МОТОР НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ

Автор:

Датум:

јули 4, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 4, 2018

Категории:

Култура

Ако барате „луксузен“ мотор со две седишта, тогаш сигурно ќе го пронајдете во Струмица! 🙂