АВШАР-ВИТАМИНСКА БОМБА ЗА СЕКОЈ ЧАС ОД ДЕНОТ, ОСВЕЖУВАЊЕ И ЕНЕРГИЈА ЗА ЦЕЛИОТ ДЕН!

март 19, 2019

ПОТРЕБАТА ОД ЗДРАВА ИСХРАНА НАЛОЖУВА СЕКОЈДНЕВНО ДА ВНЕСУВАМЕ ИЗВОРИ БОГАТИ СО ВИТАМИНИ ОД НАМИРНИЦИ ОД ПРИРОДАТА. ТОКМУ ТАКВА Е НАЈУБАВАТА ПРИРОДНО ГАЗИРАНА ВОДА АВШАР. ВОДА СО ОВОШНИ ВКУСОВИ ПОЛНА СО МАГНЕЗИУМ,МИНЕРАЛИ И ВИТАМИНИ Е ЕДНА ОД НАЈУБАВИТЕ ВОДИ НА ПАЗАРОТ ПРИЛАГОДЕНА ЗА ОСВЕЖУВАЊЕ КАЈ СПОРТИСТИ, АКТИВНИ ЛУЃЕ И СИТЕ КОИ САКААТ ДОПОЛНИТЕЛНА ДОЗА ЗДАВЈЕ И ЕНЕРГИЈА . ДОСТАПНА НИЗ КАФУЛИЊАТА И РЕСТОРАНИТЕ.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: