СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО ПЕТ ШОП ЛАКИ ЕГЗОТИК-СТРУМИЦА!

декември 20, 2018

Вработуваме!
Се бара девојка за работа на работната позиција “продавач” во пет шоп Лаки Егзотик Струмица, која има љубов кон животните и не се плаши од нив.
Сите заинтересирани да испратат комплетно цв со фотографија на нашата и-меил адреса.
Laki-egzotik@hotmail.com

Tel.075-207-111

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: