strumica denes logo

НОВОГОДИШЕН ПОПУСТ НА ПОВЕЌЕ АРТИКЛИ ВО КНИЖАРНИЦА КУЛТУРА ВО СТРУМИЦА-ОДБЕРЕТЕ ЈА ВАШАТА ОМИЛЕНА КНИГА!

Автор:

Датум:

декември 19, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

декември 19, 2018

Категории:

Култура

Книжарница „Култура“ во Струмица со голем попуст за новогодишно-божиќните празници на повеќе артикли. Како што веќе добро знаете, „Култура“ има широка палета на кожени ташни, каиши, новчаници, рамки со вез изработен од срма конец. На сите овие работи потрошувачите имаат по 20% попуст, додека пак на КНИГИТЕ од 20-50% попуст. Книжарница „Култура“ отсекогаш важела за најснабдената книжарница во нашиот град, затоа повелете и уверете се во добриот квалитет и врна услуга.