strumica denes logo

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Осветување на каментемелник на новиот станбено деловен комплекс G’NA во Струмица!

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Култура

Автор:

Датум:

јули 6, 2018

Категории:

Култура

На улицата „БУЛЕВАР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ“ ББ вчера беше осветен каментемелникот на новиот станбено деловен комплекс G’NA во Струмица! Станбено деловниот комплес ќе биде целосно завршен до крајот на 2019 година a како што не информираа сопствениците становите ќе со следната квадратура:

Станови од 29m2 до 135m2

и деловни простории од 100m2 до 1000m2 за продажба.

Животот во новиот станбено деловен комплекс Г’НА ви нуди нова димензија на домувањето. Во сите сегменти на планирањето на прво место се ставени потребите на нивните клиенти, квалитетот на вградените материјали и племенитоста на просторот кој го дефинира вашиот нов дом.

Она што е најзначајно и не дискутабилно е задоволено во најновиот станбено-деловен комплекс во градот а тоа е локација, локација, локација. Но, за да не се потпрете само на она што е најбитно, сите останати аспекти на живеењето во еден ваков луксузен комплекс тие ги доведуваат до совршенство. Обезбедени паркинг места за вашите возила, безбедни и луксузни лифтови, скалишни простори со дневно светло, безбеден и лесен пристап до се што ви е потребно за комотен живот и едноставност во секојдневието.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ : 070345177 , ‭070300639‬

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од осветувањето на каментемелникот: