strumica denes logo

„ЗДРАВО ОПШТИНА НОВО СЕЛО, ЕВЕ КАКВА ВОДА ПИЕМЕ НИЕ ВО САМОИЛОВО, НЕЛИ ВИ Е СРАМ“ – РЕАГИРААТ ЖИТЕЛИ НА САМИОЛОВО!

Автор:

Датум:

јуни 4, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 4, 2019

Категории:

Хроника

До нашата редакција пристигнаа фотографии и информации за тоа каква вода пијат жителите на Самоилово. По самите фотографии може да се забележи дека ова е навистина ужасно и би можело да биде штетно по здравјето на човекот.

„Здраво општина Ново Село! Еве каква вода пиеме ние во Самоилово. Нели ви е срам? Го отрувте народот на Самоилово, веќе две години ни го „менувате“ водоводот. Голема срамота! Поздрав.“ – напишаа тие.