ЗДРАВА КОТЛИНА: АЛО ДИРЕКТОРЕ НА „КОМУНАЛЕЦ“, КАКО СИ? ПОНЕДЕЛНИЧКИ ДА ТЕ ИНФОРМИРАМЕ ДЕКА ОЏАКОТ НА ГАСНАТА КОМОРА ПОВТОРНО ЧУРЛИ!

јули 5, 2021

ЗДРАВА КОТЛИНА:

АЛО ДИРЕКТОРЕ.

Добар ден директоре на Комуналец! Како си? И ние сме добри, сполај му на Господ! Ти се јавуваме понеделнички чисто да те информираме дека оџакот на гасната комора повторно чурли. Ќе не истрови. Викај ја побрзо пожарната. Снимката е од 8.30 часот, не е многу сјајна ама чурљавата добро се гледа.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ