strumica denes logo

ЗАПОЧНА СУДЕЊЕТО: СЕРИСКИОТ УБИЕЦ ОД СТРУМИЦА НЕ СЕ ЧУВСТВУВАЛ ВИНОВНО!

Автор:

Датум:

ноември 20, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

ноември 20, 2019

Категории:

Хроника

Денеска започна судењето за убиството на Ристо Иљашев од Струмица кој беше пронајден во метално буре во водите на „Турија“. Марјан Велев од Добрејци кој се товари за убиството на Иљашев тврди дека не е виновен за убиството. Истото го потврди и неговата одбрана која смета дека доказите кои ги имаат добиено се спротивни. Судењето ќе продолжи задутре.