strumica denes logo

ВО СТРУМИЦА ПОКРАЈ ПАРКИРАЊЕ НА ПЛОШТАД, СЕ ПАРКИРААТ И НА СРЕД УЛИЦА!

Автор:

Датум:

јануари 17, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јануари 17, 2019

Категории:

Хроника

Секојдневно до редакцијата на Струмица Денес пристигнуваат фотографии како некои струмичани се паркираат непрописно низ улиците на Струмица. Покрај паркирањето на плоштад, тие почнаа да се паркираат и на сред улица. Читателот кој ни ја испрати фотографијата рече дека е пријавено во полиција, а тие веднаш пристигнале на местото каде автомобилот е паркиран неправилно.