Home

Perdormire
Хроника

Во моментот Струмица најзагаден град во светот!

Home

Во моментот Струмица е најзагаден град во светот со измерени рекордни 624 µg/m3 ПМ10 честички. Ова е навистина алармантна бројка ако се земе во обзир дека се’уште е 14:00 часот.