Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) ВО СТРУМИЧКО ГОРИ НА СЕДУМ РАЗЛИЧНИ ЛОКАЦИИ, ПОЖАРНИКАРИТЕ ОД УТРО ДО МРАК НА РАБОТА!

Како што објавија на својата официјална фејсбук страница пожарникарите на Струмица, денес, 01.04.2019, екипи на ТППЕ Струмица со 2 возила и 8 пожарникари учествуваа во гасење на шумски пожар во околината на селата Бајково, Баделен и Стиник. Гореше на седум различни локации на површина од околу 20 хектари. Пожарот е делумно ставен под контрола.

Денес, 01.04.2019, екипи на ТППЕ Струмица со 2 возила и 8 пожарникари учествуваа во гасење на шумски пожар во околината на селата Бајково, Баделен и Стиник. Гореше на седум различни локации на површина од околу 20 хектари. Пожарот е делумно ставен под контрола.

Posted by Пожарникари – Струмица on Monday, 1 April 2019