Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА: НЕ ПРЕСТАНУВААТ ДА СЕ ИЗМАЧУВААТ КОЊИТЕ ВО СТРУМИЦА-НОВО ВИДЕО ОД ДЕНЕСКА!

Home

На новата фејсбук група која е насловена ПРОБЛЕМ ВО СТРУМИЦА НА УЛИЦА (ВИДИ ЛИНК ) денеска беше објавено видео на кое повторно јасно се гледа дека коњите насекаде во Струмица се измачувани на секаков можен начин. Видеото е снимено денеска од Борис Чапанов, а локацијата е позади  поранешна „Интел“ телевизија:

Позади „Интел“ 06.05.2018 Снимено од Чапанов Борис

Позади „Интел“05.06.2018Снимено од Чапанов Борис

Posted by Problem vo Strumica na ulica on Tuesday, 5 June 2018