Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) ГОЛЕМ ПОЖАР ВО СТРУМИЦА: ГОРИ РЕМЕК ДЕЛОТО ОД ВРЕМЕТО НА ЈНА!

Home

ГОЛEМ ПОЖАР ГО ЗАФАТИ КРОВОТ И ДЕЛ

 

ОД ЗГРАДА ВО КРУГОТ НА СТАРАТА КАСАРНА.

СТАНУВА ЗБОР ЗА ЗГРАДА НЕПОСРЕДНО ДО

НОВИОТ ОБЈЕКТ НА СВР СТРУМИЦА,

ОБЈЕКТ ВО КОЈ БИЛА СМЕСТЕНА

КОМАНДАТА НА ПОРАНЕШНАТА АРМИЈА!

ГОЛEМ ПОЖАР ГО ЗАФАТИ КРОВОТ И ДЕЛ ОД ЗГРАДА ВО КРУГОТ НА СТАРАТА КАСАРНА. СТАНУВА ЗБОР ЗА ЗГРАДА НЕПОСРЕДНО ДО НОВИОТ ОБЈЕКТ НА СВР СТРУМИЦА, ОБЈЕКТ ВО КОЈ БИЛА СМЕСТЕНА КОМАНДАТА НА ПОРАНЕШНАТА АРМИЈА!

Posted by Strumica Denes on Tuesday, 28 April 2020