Home

Perdormire
Хроника

(ВИДЕО) „ФОНТАНА“ НА РАСКРСНИЦАТА ВЕДНАШ ПОСЛЕ УЧИЛИШТЕТО „НИКОЛА КАРЕВ“, ДОЖДОТ ПОВТОРНО ПРАВИ ХАОС НИЗ СТРУМИЧКИТЕ УЛИЦИ!

Home