(ВИДЕО) БАРАМЕ ЧИСТ ВОЗДУХ ВО СТРУМИЦА, НО АКО ПРОДОЛЖИМЕ ТАКА СИГУРНО НЕМА ДА ГО ДОБИЕМЕ!

септември 12, 2019

Постојано ги критикуваме институциите за нечистиот воздух во Струмица особено во зимскиот период, но за ова не се виновни институциите, туку самите ние! На социјалната мрежа фејсбук се појави видео на кое може да забележиме како се „рециклира“ отпадот во Струмица. Во продолжение погледнете го видеото:

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: