Home

Perdormire
Струмица Хроника

ВЕЧЕРВА ПРЕТЕПАН ЧЕНЧЕР ВО СТРУМИЦА!

Home

Пред два часа кај ОУ „Никола Вапцаров“, претепан е ченчер од засега непознати лица. Како што дознава Струмица Денес, тој во моментот се наоѓа во струмичката болница со потешки повреди. Со повеќе детали во текот на утрешниот ден.