Home

Perdormire
Хроника

УЧЕНИЦИТЕ ЈА САКАА И ТАА ГИ САКАШЕ НИВ – ПОЧИНА ПРОФЕСОРКАТА ВЕСНА НИКОЛОВА

Home

Беше внимателна со секој ученик и знаеше како да пристапи во различни ситуации со различни ученици. Ја сакаа сите ученици, ги сакаше и таа нив. Почина професорката во СОУ „Димитар Влахов“, Весна Николова. Пред малку беше објавена последната нејзина објава на фејсбук:

Почитувани пријатели,

Во името на нашата Весна, нејзината последна објава.

Заминав во светот на Вечноста.

Моето испраќање од мојот дом е денес во 12:00 часот.

Погребот е во вторник во 14:00 часот.

Довидување во еден поубав и поправичен свет.