ТАЖНА ФОТОГРАФИЈА ОД СТРУМИЦА: ОКОЛУ 20 БИБИ УБИЕНИ ОД КУЧИЊА КАЈ ЕЗЕРЦЕТО ВО ГРАДСКИОТ ПАРК!

декември 28, 2019

Тажна фотографија од Струмица…Околу 20 биби убиени од кучиња кај езерцето во градскиот парк.

Струмичани постојано реагираат за кучињата кои се наоѓаат околу зградите кај „Зендолино“ и градскиот парк дека напаѓаат.

Струмица Денес е голем љубител на сите животни, но овојпат се надминати сите граници и надлежните конечно треба да ги засукаат ракавите за решавањето на овој проблем.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: