Home

Perdormire
Хроника

ТАКСИ ВОЗАЧ ЗАБОРАВИЛ ДА ЈА КРЕНЕ РУЧНАТА КАЈ СВ.ПЕТНАЕСЕТ – ПОВРЕДЕНИ 2 ДЕЦА И ВОЗРАСЕН МАЖ!

Home

Такси возач заборавил да ја крене ручната на својот автомобил пред Св.Петнаесет во Струмица и возилото почнало да се враќа назад.

Како што не информираат очевидците повредени се 2 деца и еден возрасен маж.

Полицијата во моментот се наоѓа на местото на несреќата и врши увид на истата.