strumica denes logo

СТРУМИЧКИТЕ ПОЖАРНИКАРИ ОБЈАВИЈА ФОТОГРАФИИ ОД СООБРАЌАЈНАТА НЕСРЕЌА ВО КОЈА ЗАГИНА ЕДНО ЛИЦЕ А 10 СЕ ПОВРЕДЕНИ!

Автор:

Датум:

јуни 8, 2020

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

јуни 8, 2020

Категории:

Хроника

Денес (понеделник) 08.06.2020 година, во 18.48 часот на регионалниот пат Струмица – Радовиш (на влезот во селото Вадилево) , ТППЕ Струмица со 1ПП возило и 6 пожарникари интервенираше на сообраќајна несреќа помеѓу 2 патнички моторни возила. 1 лице е починато на лице место, а 10 се потешко или полесно повредени. Користени се специјални хидрауличени алатки за да се извадат повредените од возилата.