strumica denes logo

СТРУМИЧКАТА ПОЛИЦИЈА ВО АКЦИЈА: ОТКРИЕНА ГРУПА ОД 48 МИГРАНТИ ОД БАНГЛАДЕШ!

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Хроника

Автор:

Датум:

август 9, 2019

Категории:

Хроника

На 08.08.2019 околу 23,30 часот, кај Сува река, село Костурино, струмичко, од страна на полициски службеници од СВР Струмица во координација со РЦ “Исток“ и РЦ “Југ“ откриена е група од 48 мигранти од Бангладеш, кои се пренесени во Привремениот транзитен центар за мигранти во Гевгелија.

ФОТО:ИНТЕРНЕТ!