СТРУМИЧАНИ ПОМОГНАА НАУМ И ДОНЕ ДА БИДАТ ДОНЕСЕНИ ВО СТРУМИЦА, ДЕНЕСКА БЕА ПОГРЕБЕНИ ВО РОДНОТО МЕСТО!

април 28, 2020

По еден месец откако се случи свирепото убиство на двајца наши сограѓани Наум и Доне Колеви во Фрибург, тие денеска беа донесени во своето родно место и во 17:00 часот беа погребени. Семејството Колеви се заблагодарија на сите оние кои помогнаа нивните најмили да бидат погребени во своето Мокриево. Нека им е вечна славата, Бог нека ги прости!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна:

НАЈНОВИ ВЕСТИ